Recall Healing

Când înțelegem că fiecare boală e de fapt o soluție biologică pentru ceva ce noi trăim la nivel emoțional, mai ales pentru ce percepem că trăim, și găsim o soluție reală în exteriorul nostru, boala nu mai are sens și începem să ne vindecăm. Această nouă abordare ne ajută, facilitând prevenția. Înțelegând cum funcționăm, devenim conștienți și vom procesa conflictele într-o manieră mai sănătoasă. 

Emoțiile noastre sunt rezultatul interpretărilor noastre. Interpretările noastre sunt bazate pe povestea noastră de viață, istoricul familial și familiar în colaborare cu mecanismele noastre de apărare. Atâta timp cât boala noastră are un scop, corpul o va exprima și păstra. Odată ce scopul este înțeles, e nevoie să eliminăm tiparele de gândire îndelung exersate, comportamente și credințe limitative, care au suținut ani și ani aceste interpretări recurente.

Toți murim cândva, însă dacă am prelungi momentele în care stăm într-un stres puternic pe care îl simțim conștient sau negăm ca îl simțim și nu am avea acest termostat- creierul biologic, care odată activat, ne ajută să descărcăm energia stresului din conștient în subconștient, am muri în scurt timp…așa că boala este un program adaptativ care ne asigură supraviețuirea imediată, care salvează momentul prezent oferindu-ne un răgaz, este o soluție simbolică ce ne oferă timp pentru a găsi o soluție reală.

Cum ar fi pentru tine să înțelegi motivul pentru care ai un vertij a doua zi dupa ce ai avut o discuție cu șeful tău care până atunci doar te lăuda, dar ieri ai interpretat că te critică și parcă trăiești senzația că ai “căzut” în dizgrație? Vertijul este “soluția” care te face să stai pe loc, să oprești această “cădere”, te simți amețit așa ca nu te mai deplasezi….stând pe loc cu siguranță eviți pericolul sau diminuezi pagubele, nu ai cum să mai continui “căderea”.

Când te doare o măsea se simte oarecum de parcă ar fi mai mare dintr-o dată…. Știi durerea, e oarecum familiară. Ceea ce nu e familiar, este să te gândești cu cine te-ai certat cu puțin timp înainte să înceapă durerea. Din cine ai fi vrut parcă să muști, dar n-ai făcut-o pentru că na… nu ești canibal. Mintea te oprește însă creierul biologic te ajută necondiționat. Pentru că tu nu muști, dar VREI să muști, el va veni în ajutorul impulsului tău lansând un program biologic de potențare la nivel celular, a zonei pe care simbolic tu ai VREA să o folosești.

– Rosana Moraru

Gilbert Renaud Phd.

consultant Recall Healing

Listă prețuri

  • ședință recall healing

    în timpul săptămânii prima ședință - 400 RON (implică întocmirea ciclurilor de autonomie și a arborelui genealogic) / tarif începând cu a doua ședință - 350 RON - 90min
    weekend - 400 RON - 90min

  • grup recall healing

    100 RON/persoană - 240min

Ședințele se pot ține și online